Drie populaire beauty-trends voor de moderne vrouw

Geplaatst op 11-03-2023

Categorie: Mens en gezondheid

Als moderne vrouw ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar nieuwe manieren om jezelf te verzorgen en te verbeteren. Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel beauty-trends om uit te kiezen! Hier zijn drie van de populairste beauty-trends van dit moment.

Gezichtsyoga

Gezichtsyoga is een geweldige manier om je gezichtsspieren te versterken en te verstevigen. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl het ook kan zorgen voor een gezonde, stralende huid. Er zijn veel verschillende oefeningen die je kunt doen om je gezicht te trainen, zoals de "lion face" of de "cheek lifter". Het is een geweldige manier om jezelf te ontspannen en tegelijkertijd aan je schoonheid te werken.

beauty trendsNatuurlijke ingrediënten

Deze trend gaat helemaal over het gebruik van natuurlijke ingrediënten in je schoonheidsroutine. Van kokosolie tot appelciderazijn, er zijn zoveel natuurlijke producten die je kunt gebruiken om je huid en haar te verbeteren. Het mooie van deze trend is dat het niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor de planeet. Veel van deze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor je jezelf en de wereld om je heen kunt verzorgen.

Volgens beautyblog Rimani Te Stesso is dit dé trend voor 2023 en zal deze trend zich de komende jaren alleen maar doorzetten!

Lippenstift als blush

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je gezicht op te fleuren, dan is deze trend iets voor jou. Lippenstift als blush gebruiken is een geweldige truc die je kunt toepassen als je geen blush bij de hand hebt. Kies een kleur die bij je huid past en breng deze aan op de appeltjes van je wangen. Blend de kleur zachtjes uit en je hebt in een handomdraai een gezonde gloed op je gezicht.

Slotgedachte

Dit waren slechts drie van de vele beauty-trends die momenteel populair zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in gezichtsyoga, natuurlijke ingrediënten of lippenstift als blush, er is voor iedereen wel iets te vinden. Het belangrijkste is dat je kiest wat voor jou werkt en waar je je goed bij voelt. Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan met je eigen schoonheidsroutine!