Wimperextentions Amersfoort
Fabelash


Beste salon voor wimperlifting

Wil je een open oogopslag en vollere wimpers? Laat dan wimperextensions zetten bij Fabelash in Amersfoort! Met wimperextensions creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 6 weken kunnen blijven zitten. Heb je van jezelf weinig of juist heel korte wimperhaartjes? Dan zijn wimperextensions echt ideaal. De extensions maken het zelfs mogelijk dat je geen mascara nodig hebt. Dat scheelt weer opmaken in de ochtend.

Afspraak maken Bel voor advies

Prijzen wimperextentions Amersfoort

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €65,00
Opvullen binnen 2 weken €25,00
Opvullen binnen 3 weken €35,00
Russian Volume   
Nieuwe set €75,00
Opvullen binnen 2 weken €45,00
Opvullen binnen 3 weken €30,00
Verwijderen wimperextentions v.a. €17,50

team-lauras-beauty-wimperextention-salon-veenendaal

Afspraak maken bij Fabelash in Amersfoort

De wimperextensions in onze beauty salon in Amersfoort zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? In onze salon laten we je graag voorbeelden zien van de mogelijkheden met wimperextensions. Wij verwelkomen u graag aan de Siliciumweg 17 in Amersfoort.

Adresgegevens:
Siliciumweg 17
3812 SV Amersfoort
Telefoon: 033 - 202 4685

Afspraak maken Bel voor advies

Professionele wimperextentions laten zetten

Onze wimperextensions bestaan uit losse wimperhaartjes die veilig en stevig aan je eigen wimpers worden vastgemaakt. Dit doen wij door de wimpertjes met een speciaal daarvoor bestemde wimperlijm aan te brengen. Onze wimperextensions behoren tot de top en zijn gemaakt van antiallergisch materiaal, zodat ook gevoelige ogen er tegen kunnen. Bovendien zijn ze bijna niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers.

ONE by ONE Techniek

De One by one techniek houdt in dat we één haartje per wimperhaar van jezelf aanbrengen. Wij zetten dan zo’n 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Het is wel noodzakelijk om regelmatig de wimperextensions te laten opvullen, omdat wimpertjes bijgroeien en uitvallen – dit is een natuurlijk proces.

Russian volume techniek (2D-6D)

Wil je meer volume? Dan kun je de One by one techniek mixen met 2D Volume wimpers. Dit geeft een heel natuurlijke look en een prachtige oogopslag. Je wimpers zien er voller uit, maar niet zo overdreven als bij 3D tot 6D Volume wimpers.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.


Professioneel wimperextentions laten plaatsen?

Bekijk meer