Wimperextentions Amsterdam I Love Wimpers


Beste salon voor wimperlifting

Wil jij ook iedere dag weer stralen met een fantastische oogopslag? Laat dan wimperextensions zetten bij I Love Wimpers in hartje Amsterdam. Je hebt alle keuze in wat natuurlijk extra volume. Of kies voor wimpers met juist een volle, curvy en glamorous look. Deze wimpers blijven wel 6 weken zitten en je hebt geen mascara meer nodig om je wimpers in model te brengen. Ook ideaal als je van nature weinig wimpers hebt of hele korte wimperhaartjes.

Professioneel wimperextentions laten zetten

Prijzen wimperextentions Amsterdam

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €70,00
Opvullen binnen 2 weken €25,00
Opvullen binnen 3 weken €30,00
Opvullen binnen 4 weken €40,00
Opvullen langer dan 4 weken €70,00
Verwijderen wimperextentions €15,00

* Wimpers laten bijvullen, die u elders heeft geplaatst doen wij niet. Het opvullen van de wimperextentions is dus alleen mogelijk als u de wimpers bij ons heeft laten plaatsen.

Afspraak maken bij I Love Wimpers in Amsterdam

De wimperextensions in onze beauty salon in Amsterdam zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? In onze salon laten we je graag voorbeelden zien van de mogelijkheden met wimperextensions. Kom gerust langs voor persoonlijk advies. Wij verwelkomen u graag aan de Nassaukade 31-A in Amsterdam. Direct een afspraak maken om wimperextensions te laten zetten, doe je via ons reserveringsformulier.

Adresgegevens:
Nassaukade 31-A
1052 CK Amsterdam
Telefoon: 06 - 243 58 583

Afspraak maken

Topklasse wimpers bij I love Wimpers in Amsterdam

Wimperextensions worden in onze salon op professionele wijze op je eigen wimperhaartjes gezet. Dat gebeurt met speciale, veilige wimperlijm. Wij bieden een topkwaliteit wimperhaartjes in allerlei tinten en lengtes. Met of zonder ‘curve’. Deze zien er zeer natuurlijk uit, kunnen ook worden gedragen als je gevoelige ogen hebt, en zijn nauwelijks te onderscheiden van echte haartjes. Samen zoeken we uit welke het beste bij je gezicht passen.

ONE by ONE Techniek

De meest natuurlijke methode is de One By One techniek waarbij we een enkel wimperextension haartje op een enkele eigen wimperhaar vastzetten. De wimpers lijken zo als van nature wat voller en langer. Per oog krijg je er zo’n 80 tot 100 haartjes bij. Ze vallen op den duur op natuurlijke wijze uit, net als je eigen wimperharen, dus laat ze na zo’n 5 tot 6 weken aanvullen.

Russian volume techniek (2D-6D)

Mogen je ogen nog wat meer opvallen? Kies dan voor de Russian volume techniek waarbij de wimperextensions in bosjes van 2, 3 of zelfs 6 op de wimperharen worden gezet. Je krijgt zo gegarandeerd een fantastische oogopslag. We laten je in de salon graag de mogelijkheden en verschillen tussen deze 2D tot 6D wimpers zien.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.