Wimperextentions Den Bosch
Brow & Beauty Bar


Beste salon voor wimperlifting

Wil je graag meer volume toevoegen aan je wimpers? Laat dan professioneel wimperextensions plaatsen bij Brow & Beauty Bar in Den Bosch.  Deze zien er heel natuurlijk uit en geven je ogen de hele dag door een verzorgde, frisse blik. Bovendien heb je geen mascara of wimperkruller meer nodig om ze in model te houden. Bij deze techniek worden de wimperextensions per stuk op een eigen wimperhaar geplakt met speciale wimperlijm. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei stijlen; van net wat meer volume tot op en top glam.

Afspraak maken Bel voor advies

Prijzen wimperextentions Den Bosch

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €65,00
Opvullen binnen 2 weken €25,00
Opvullen binnen 3 weken €35,00
Russian Volume   
Nieuwe set €75,00
Opvullen binnen 2 weken €45,00
Opvullen binnen 3 weken €30,00
Verwijderen wimperextentions v.a. €17,50

team-lauras-beauty-wimperextention-salon-veenendaal

Afspraak maken bij Brow & Beauty Bar in Den Bosch

De wimperextensions in onze beauty salon in Amersfoort zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? In onze salon laten we je graag voorbeelden zien van de mogelijkheden met wimperextensions. Wij verwelkomen u graag aan de Verwersstraat in 's-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Verwersstraat 6
5211 HW 's-Hertogenbosch
Telefoon: 06 - 534 38 187

Afspraak maken Bel voor advies

Professionele wimperextentions laten zetten

Door te kiezen voor wimperextensions bij Laura’s Beauty ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit wimpers en ze worden op een professionele wijze geplaatst zodat je er lang van kunt genieten. Je hebt keuze uit verschillende lengtes, kleuren en krul en we gaan samen kijken wat het beste bij je past. Een behandeling duurt zo’n anderhalf uur en gemiddeld blijven de wimperextensions 5 tot 6 weken zitten, afhankelijk van cyclus van je eigen wimperhaargroei.

ONE by ONE Techniek

Het meest gekozen type: hiermee krijg je een heel natuurlijke oogopslag met net wat meer volume. Op elke eigen wimperhaar wordt een enkel wimperextensionhaartje op geplakt. Dit worden er dan zo’n 80 tot 100 extensions per oog. Ze vallen na ongeveer 6 weken vanzelf uit, afhankelijk van je de vernieuwingscyclus van je eigen wimpers.

Russian volume techniek (2D-6D)

Door per wimperhaartje 2 of 3 extensions te plaatsen, zorgen we voor een nog volumineuzere look. Of je kunt kiezen voor extra glamour met Russian Volume waarbij we bosjes van 5 tot 6 haartjes plaatsen. Dit zijn zeer lichte haartjes, dus voel je nauwelijks zitten.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.


Professioneel wimperextentions laten plaatsen?

Bekijk meer