Wimperextentions Ede Formosa


Beste salon voor wimperlifting

Wimperextensions laat je zetten bij Formosa in Ede! Wimperextensions zien er heel natuurlijk uit en blijven tot wel 6 weken zitten. Haartje voor haartje worden deze wimpers op je gewone wimpers gezet en ze zitten zo stevig, dat je er gewoon mee kunt douchen en zwemmen. Mascara aanbrengen is met wimperextensions ook niet meer nodig. In onze salon in Ede kun je kiezen voor een wat meer aangezette oogopslag of speciale wimperextentions, waar je echt wat meer volume toevoegt.

Professioneel wimperextentions laten zetten

Afspraak maken

Prijzen wimperextentions Ede

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €54,50
Opvullen binnen 2 weken €27,00
Opvullen binnen 3 weken €32,00
Opvullen binnen 4 weken €37,00
MIX ONE-BY-ONE / 2D VOLUME  
Nieuwe set €64,50
Opvullen binnen 2 weken €37,00
Opvullen binnen 3 weken €42,00
Opvullen binnen 4 weken €47,00
MIX ONE-BY-ONE / 3D VOLUME  
Nieuwe set €74,50
Opvullen binnen 2 weken €42,00
Opvullen binnen 3 weken €47,00
Opvullen binnen 4 weken €52,00
Verwijderen wimperextentions €12,00

Afspraak maken bij Formosa in Ede

De wimperextensions in onze beauty salon in Ede zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? In onze salon laten we je graag voorbeelden zien van de mogelijkheden met wimperextensions. Kom gerust langs voor persoonlijk advies. Wij verwelkomen u graag aan de Willem Pijperlaan 10 in Ede. Direct een afspraak maken om wimperextensions te laten zetten, doe je via ons reserveringsformulier.

Adresgegevens:
Willem Pijperlaan 10
6711ER Ede
Telefoon: 06 - 205 53 738 

Afspraak maken

Bel voor advies

Professioneel wimpers zetten

Wimperextensions die wij gebruiken, zijn nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden en zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal. Bovendien voelen ze zacht en bijna gewichtloos aan, wat ze prettig maakt om te dragen. Deze haartjes worden op je eigen wimpers vastgezet met speciale wimperlijm.
Afhankelijk van het volume dat je wilt bereiken, zijn er meerdere technieken die we bij Formosa in Ede hanteren:

ONE by ONE Techniek

Hierbij plaatsen we op elke natuurlijke wimperhaar een extension. Daarmee worden wimpers verlengd, maar het kan ook meer krul geven en volume. Het ziet er natuurlijk uit. We plaatsen gemiddeld 80 tot 100 extensions per oog. De wimpers zullen op den duur uitvallen omdat de eigen wimpers ook uitvallen, dus deze behandeling moet je om de 5 à 6 weken herhalen met een refill.

Russian volume techniek (2D-6D)

Hierbij plaatsen we op elke natuurlijke wimperhaar kleine trosjes van extensionhaartjes. De dikte van de trosjes hangt af van jouw wensen voor het te behalen volume. Hiermee kun je ook een zogenaamf ‘Fluffy’ wimpereffect krijgen. Vaak wordt deze behandeling na 2-3 weken herhaald om het effect te behouden.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.