Wimperextentions Eindhoven
LB Lashes & Brows


Beste salon voor wimperlifting

Wil je ook prachtige, vollere wimpers? Door het laten zetten van wimperextensions bij in Eindhoven heb je daar geen mascara meer voor nodig. Deze haartjes worden op je eigen wimperhaartjes gezet, in enkele stuks of in trosjes en dat zorgt voor het nodige extra volume. Daarmee zie je er elke dag verzorgd uit, zonder daar veel tijd aan te hoeven besteden. Bovendien is het de ideale oplossing als je van jezelf korte of weinig wimperhaartjes hebt.

Afspraak maken Bel voor advies

Prijzen wimperextentions Eindhoven

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €70,00
Opvullen na 1 week €10,00
Opvullen na 2 weken €20,00
Opvullen na 3 weken €30,00
Opvullen na 4 weken €40,00
MIX ONE-BY-ONE / 2D VOLUME  
Nieuwe set €85,00
Opvullen binnen 1 week €20,00
Opvullen binnen 2 weken €30,00
Opvullen binnen 3 weken €40,00
Opvullen binnen 4 weken €50,00

team-lauras-beauty-wimperextention-salon-veenendaal

Afspraak maken bij LB Lashes & Brows in Eindhoven

De wimperextensions in onze beauty salon in Eindhoven zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? Wij verwelkomen u graag aan de Torenallee 267 in Eindhoven.

Adresgegevens:
Torenallee 267
5617 BR Eindhoven
Telefoon: 06-19071239

Afspraak maken Bel voor advies

Topkwaliteit natuurlijke wimperextensions

De wimperextensions in onze beauty salon bij Eindhoven zijn van de hoogste kwaliteit en we beheersen alle professionele technieken om ze te zetten. Deze wimpers zijn licht van gewicht en zien er heel natuurlijk uit. Bovendien zorgen we ook voor het stylen van de wimpers, zodat ze perfect passen bij de vorm van je gezicht. Op die manier geniet je lange tijd van de mooiste wimpers.

Wimperextensions via ‘one by one’ techniek

Hiermee krijg je hele natuurlijke wimpers: een voor een wordt er een haartje op elke eigen wimper aangebracht met speciale wimperlijm. We plaatsen dan ca. 80 tot 100 wimperharen per oog. Gemiddeld blijven de wimpers 5 tot 6 weken zitten en vallen op den duur uit, gelijk aan de natuurlijke uitgroei en vernieuwing van je eigen wimperharen.

Wimperextensions via 2D en Russian Volume Techniek

Wil je een nog vollere oogopslag of een glamorous look, dan plaatsen we 2 of 3 extensionhaartjes per wimper. Bij Russian Volume doen we dat met klein bosjes van 5 tot 6 haren. Deze haren zijn erg licht zodat je oogleden niet te zwaar worden. Je wimpers krijgen zo een waaierachtig effect en wimperkrullers zijn niet meer nodig.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.