Wimperextentions Hoofddorp
Meer Wimpers


Beste salon voor wimperlifting

Wil je ook een frissere oogopslag met vollere wimpers? Laat dan wimperextensions zetten bij Meer Wimpers in Hoofdorp. Deze wimperextensions worden stuk voor stuk op je eigen wimpers gezet waardoor ze op een natuurlijke manier langer en donkerder lijken. Je ogen zien er elke dag prachtig verzorgd uit en opmaken met mascara hoeft niet meer. Ideaal als je je tijd liever aan andere dingen besteedt. Bovendien is het een uitkomst voor iedereen met korte of dunne wimpers.

Afspraak maken Bel voor advies

Prijzen wimperextentions Hoofddorp

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €62,50
Opvullen binnen 2 weken €23,00
Opvullen binnen 3 weken €31,00
Opvullen binnen 4 weken €36,00
MIX ONE-BY-ONE / 2D VOLUME  
Nieuwe set €72,50
Opvullen binnen 2 weken €28,00
Opvullen binnen 3 weken €36,00
Opvullen binnen 4 weken €41,00
Verwijderen wimperextentions €12,50

team-lauras-beauty-wimperextention-salon-veenendaal

Afspraak maken bij Meer Wimpers in Hoofddorp

In onze wimpersalon in Hoofddorp bieden we je de beste kwaliteit wimpers en zijn we geschoold in de beste technieken voor om ze professioneel te zetten. We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden en keuzes in verschillende wimpers. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? Wij verwelkomen u graag aan de Annie Romeinstraat 16 Hoofddorp.

Adresgegevens:
Annie Romeinstraat 16
2135 SJ Hoofddorp
Telefoon: 06 - 4600 16 75

Afspraak maken Bel voor advies

Soorten wimperextensions

Wimperextensions worden gemaakt van zacht, licht materiaal en zien er heel natuurlijk uit. Je kunt ermee zwemmen en hebben naast dagelijks zachtjes uitborstelen geen intensieve verzorging nodig. Je hebt bij het zetten keuze uit meerdere technieken.

ONE by ONE Techniek

Kies je voor de one by one techniek, dan wordt per eigen wimperhaar één wimperextension haartje aangebracht. In totaal komen er dan zo’n 80 tot 100 wimperhaartjes per oog bij. Ze worden met speciale wimperlijm vastgezet. Ze vallen vanzelf uit, gelijk aan het proces van je natuurlijke bijgroei en uitval van je wimpers. Meestal zul je ze na zo’n 5 tot 6 weken weer moeten opvullen.

2D volume wimperextensions

Kunnen je wimpers nog wel wat extra volume gebruiken of houd je wel van een glamour-effect? Dan worden er bij de 2D techniek meerdere haartjes per wimper gezet. Dit kan zelfs in trosjes van 3 tot 6 haartjes. Je we bieden daarin verschillende lengtes, kleuren en krul en we stylen ze zo, dat ze het mooist matchen met je ogen en gezicht. Om je een indruk te geven van het te bereiken effect, laten we je in onze salon in Hoofddorp graag de voorbeelden zien.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.