Wimperextentions in een professionele salon laten zetten


Verzekerd van een perfect resultaat

Wimperextensions maken je wimpers niet alleen langer, maar ook voller. Deze worden elk of in trosjes op de bestaande wimper aangebracht. Door wimperextensionste te laten zetten in een professionele wimperextentions salon ben je verzekerd van een resultaat dat natuurlijk oogt en je zult lang van je wimpers kunnen genieten. Maar er zijn meerdere redenen om zo'n gespecialiseerde salon te bezoeken.

Vakkundig

In de een wimperextension-salon weten de stylistes wat ze doen. Ze brengen de extensions zo aan dat de eigen wimperharen niet beschadigen en gebruiken alleen topkwaliteit extensions die niet irriteren. Ze werken zorgvuldig, secuur en veilig, want er wordt met speciale wimperlijm gewerkt, dichtbij de ogen. Bovendien zullen professionele stylistes niet alleen de wimpers aanbrengen, maar ze ook zò in model brengen dat het helemaal past bij je gezicht.

Advies op maat

Wimperextensions zijn niet voor iedereen weggelegd en een goed salon zal daar helder advies over geven. Extensions kunnen bijvoorbeeld lastig worden aangebracht als de wimper nauwelijks haartjes bevat. Of als die erg kort zijn, of juist dun of broos. Daarom geven deze salons eerst uitgebreid advies en vertellen ook wat de beste alternatieve methode kan zijn.

Uitgebreide behandeling

Het laten aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions die haartje voor haartje op de wimpers worden gezet, duurt gemiddeld zo’n anderhalf uur. Met een veel kortere aanbrengtijd wordt ook wel geadverteerd, maar dit zijn vaak geen professionele beautysalons voor wimperextensions.
De wimpers gaan meestal zo’n 5 tot 6 weken mee. Ze vallen op den duur uit, gelijk aan de vernieuwingscyclus van de natuurlijke wimpers. Zelf er afhalen is af te raden in verband met beschadiging van de eigen wimper, dus laat dat beslist door een ervaren stylist doen.

Wimperextentions laten zetten?

Wil je wimperextentions laten plaatsen, dan hebben wij voor jou de beste wimperextention-salons voor je geselecteerd. Deze bieden wimperextensions van de hoogste kwaliteit, en beheersen de allernieuwste technieken zodat jij profiteert van een fraai en langdurig resultaat.

De beste wimperextentions salons

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.