Wimperextentions Veenendaal
Laura's Beauty


Beste salon voor wimperlifting

Laat je wimperextensions zetten bij Laura's Beauty in Veenendaal! Met wimperextensions creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 6 weken kunnen blijven zitten. Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die van zichzelf weinig of korte wimperhaartjes hebben. Of die een druk bestaan hebben en vaak geen zin of tijd hebben om zichzelf iedere ochtend op te maken, maar het wel belangrijk vinden dat ze er mooi en verzorgd uitzien.

Afspraak maken Bel voor advies

Prijzen wimperextentions Veenendaal

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €62,50
Opvullen binnen 2 weken €23,00
Opvullen binnen 3 weken €31,00
Opvullen binnen 4 weken €36,00
MIX ONE-BY-ONE / 2D VOLUME  
Nieuwe set €72,50
Opvullen binnen 2 weken €28,00
Opvullen binnen 3 weken €36,00
Opvullen binnen 4 weken €41,00
Verwijderen wimperextentions €12,50

team-lauras-beauty-wimperextention-salon-veenendaal

Afspraak maken bij Laura's Beauty in Veenendaal

De wimperextensions in onze beauty salon in Veenendaal zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? Wij verwelkomen u graag aan de Vijgendam 2a in Veenendaal.

Adresgegevens:
Vijgendam 2A
3901 SL Veenendaal
Telefoon: 0318 - 756116 

Afspraak maken Bel voor advies

Anti-allergische wimperextentions

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers . Deze worden aangebracht met een speciaal daarvoor bestemde wimperlijm. Onze wimperextensions behoren tot de top en zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal en zijn bijna niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers.

ONE by ONE Techniek

Bij de one by one techniek wordt er één haartje per wimper aangebracht. Gemiddeld komt dit neer op zo’n 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Doordat nieuwe wimpers bijgroeien en oude wimpers uitvallen is het noodzakelijk om jouw wimperextensions regelmatig te laten opvullen.

2D volume Techniek

Deze Mix One by One met 2D Voluwe adviseren wij iedereen die one by one wimperextensions te weinig volume vindt geven, maar 3D-6D wimperextensions te overdreven vindt. Deze techniek geeft veel meer volume maar toch een natuurlijke look.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.