Wat je moet weten als je wimperextensions wilt laten zetten


Geen zin meer in dagelijks in de weer zijn met mascara? Wimperextensions laten zetten is hiervoor dé oplossing! Iedere dag een frisse oogopslag met mooie, volumineuze wimpers waar je geen omkijken meer naar hebt. Je kunt natuurlijk zelf in de weer gaan met plakwimpers maar dat vergt heel wat tijd en geduld. Beter is het om wimperextensions te laten plaatsen in een professionele salon. Maar er zijn wel een aantal dingen wat je vooraf moet weten.

Diverse technieken voor het aanbrengen van wimperextensions

Er bestaan diverse manieren om wimperextensions te laten zetten. Eén van de meest gebruikte techniek is de One by One. Hierbij wordt er, haartje voor haartje, een kunstwimper gelijmd op een natuurlijk wimperhaartje. Je eigen wimpers worden als het ware verlengd, zonder dat je er iets van merkt. Wimperextensions zijn namelijk superlicht waardoor het heel natuurlijk aanvoelt. We kennen ook de Russian Volume techniek. Hierbij worden er meerdere haartjes, een soort van trosje, op ieder eigen haartje gelijmd. Het resultaat hiervan is nog vollere wimpers met een glamour-look. Beide behandelingen nemen zo’n anderhalf uur in beslag. 

Wimperextensions verzorgen 

De extensions vallen op den duur uit, net als dat met je natuurlijke wimperhaartjes gebeurt. Na 5 tot 6 weken zijn de wimperextensions weer aan “vervanging” toe. Tussentijds op laten vullen behoort ook tot de mogelijkheden, mochten er toch wat gaten in de wimperlijn ontstaan. Zelf de extensions verwijderen wordt afgeraden. Hierdoor kunnen je eigen wimpers beschadigen. Laat dit dus altijd door een ervaren specialist doen.
Wimperextensions laten zetten doet totaal geen pijn. Integendeel zelfs, het is eerder ontspannend en rustgevend. Het onderhouden van de extensions is een fluitje van een cent. Twee maal daags borstelen met een kammetje of een schoon mascararolletje is voldoende. Vermijd make-up producten op oliebasis of voor het reinigen van de ogen. Hierdoor kan de speciale wimperlijm oplossen. Gebruik daarom producten op waterbasis. Wrijven is uit den boze. Dep de extensions droog na het douchen en na het zwemmen. Daarvoor wordt even afspoelen ook aangeraden. Zo, nu weet je alles wat je over wimperextensions laten zetten moet weten. Maak dus snel een afspraak bij een professionele wimperextensions salon. Er zit er altijd één bij jou in de buurt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.