Wat zijn Russian volume wimperextensions?


Wil je wimperextensions laten plaatsen en houd je van een beetje extra, ga dan voor de Russian volume techniek! Men noemt dit niet voor niets volume wimperextensions. Omdat er per eigen wimperhaartje meerdere kunst haartjes worden geplaatst ontstaat er een voller volume waardoor je ogen een glamoureuze look krijgen. Deze extensions hebben de vorm van een waaiertje. Een andere naam die voor Russian volume wordt gebruikt is 3D wimperextensions. De “D” geeft het aantal haartjes die per wimper geplaatst worden aan. Dit kan variëren van 2 tot maximaal 6D.  Waar 2D staat voor 2 haartjes per wimper staat 6D voor 6 haartjes per wimper. Hoeveel D er bij jouw wimpers past wordt, in overleg met jou, beslist door een stylist van de wimperextensions salon.

Russian volume wimperextensions geven je een sprankelende uitstraling

Je zou verwachten dat de Russian volume wimperextensions zwaar aanvoelen maar niets is minder waar. Omdat de haartjes veel fijner en dunner zijn voelen deze extensions juist lichter aan dan bij bijvoorbeeld de One by One techniek. De ultra zachte, dunne en lichte haartjes zijn nauwelijks voelbaar maar het resultaat mag er zeker zijn. Russian volume wimperextensions geven je een sprankelende oogopslag en zorgen voor meer volume.

De Russian volume wimperextensions zijn voor iedereen geschikt

Heb je van nature weinig wimpers en wil je daarom wimperextensions? De Russian volume techniek is dan juist voor jou geschikt. Door een waaiertje van haartjes op je eigen wimperhaar te plaatsen krijg je vollere wimpers. Je zult er versteld van staan wat deze techniek voor jouw uiterlijk kan betekenen. En het mooie is, je staat ’s ochtends met een frisse oogopslag op. Geen gedoe meer met mascara om je wimpers langer en voller te laten lijken. Om er later op de dag achter te komen dat de mascara is uitgelopen en je het weer bij moet werken. Met wimperextensions heb je deze zorgen niet meer. 

Laat de Russian volume wimperextensions aanbrengen bij één van de door ons geselecteerde wimperextensions salons. Stuk voor stuk gecertificeerde en professionele salons die vakkundig extensions plaatsen. Er zit er altijd één bij jou in de buurt en een afspraak is zo gemaakt. 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.