Wat zijn wimperextensions 2D t/m 6D?


Je hebt vast al wel eens gehoord van wimperextensions 2D t/m 6D. Maar weet je ook wat het is? In deze blog leggen we het je haarfijn uit. Wimperextensions 2D t/m 6D is een andere benaming voor de Russian Volume techniek. De verwijzing naar de cijfers 2 tot en met 6 staat voor het aantal extensionhaartjes dat op een natuurlijk wimperhaartje wordt geplakt. Hoe hoger het cijferaantal, hoe breder het “waaiertje” dus wordt. De flinterdunne en zachte extensions zorgen voor langere en vollere wimpers en geeft je ogen daarmee een prachtige look!

Voor wie zijn wimperextensions 2D t/m 6D geschikt?

Wimperextensions 2D t/m 6D zijn in principe voor iedereen geschikt die mooie, volle wimpers wil. Maar deze techniek wordt vooral aangeraden bij personen die van nature weinig of hele dunne wimpers hebben. Een perfecte oplossing om volle en lange wimpers te creëren zonder dat je daarvoor dagelijks met dure en tijdrovende mascara in de weer moet. De Russian Volume techniek geeft je een natuurlijke uitstraling die je ogen de hele dag laat stralen. De D extensions verzwaren de natuurlijke wimpers niet. Hierdoor merk je nauwelijks dat er extensions op de wimpers zijn aangebracht maar is de metamorfose van je oogopslag wel goed zichtbaar. Een win-win situatie dus!

Gun je wimpers meer diepte en volume met extensions

De hoeveelheid extensions bij de D techniek wordt door de professionals van één van onze aangesloten salons, in overleg met jou bepaald. Dit is geheel afhankelijk van je natuurlijke wimperhaartjes en de hoeveelheid daarvan. Daarnaast wordt er ook gekeken wat het beste past bij jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm. Om het zo natuurlijk mogelijk over te laten komen is een 2D wimperextension misschien geschikter dan een 6D bijvoorbeeld. Hoe meer extensionhaartjes, hoe breder immers het waaiereffect.

Met speciale wimperlijm worden de extensions uiterst secuur op ieder natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Het plaatsen van de 2D t/m 6D wimperextensions duurt gemiddeld zo’n anderhalf tot twee uur. Je krijgt daarvoor mooie volle en langere wimpers terug die zorgen voor een glamour uitstraling. Ze maken het gebruik van mascara, wimperverf en een wimperkruller overbodig en zijn bestand tegen water, traanvocht en licht. Maak vandaag nog een afspraak bij een wimperextensions salon bij jou in de buurt en laat je overtuigen van de vele voordelen van wimperextensions 2D t/m 6D of één van de andere technieken.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.