Wimperextensions ervaringen


Wil je mooie, volumineuze wimpers waar je geen omkijken meer naar hebt? Laat wimperextensions plaatsen! Velen gingen je reeds voor. Maar hoe zit het met de wimperextensions ervaringen? Daar kunnen we eigenlijk kort en krachtig over zijn. De mensen die extensions hebben (gehad) zijn over het algemeen zeer tevreden. Verdiep je wel in de salons waar je de wimperextensions wilt laten zetten. De bij ons aangesloten salons zijn allen professionals die je de allerbeste behandeling geven. Je vindt er altijd één bij jou in de buurt.

Welke wimperextensions zijn voor jou geschikt

De wimperextensions ervaringen variëren van persoon tot persoon. Dat ligt er natuurlijk ook aan welke techniek er wordt gebruikt. De meest bekende zijn One by One en de Russian Volume. Een goede stylist zal altijd bekijken welke voor jouw wimpers het meest geschikt is. Wat past het beste bij jouw gezichtscontouren, je natuurlijke wimpers en jouw persoonlijkheid. Goed advies is het halve werk. Mensen die je voorgingen met het laten zetten van wimperextensions ervaren het eerlijke en nuttige advies als prettig. Als leek ben je natuurlijk overgeleverd aan de expertise en de ervaring van een wimperextensions salon. Maar laat dat maar aan de echte professionals over!

Tijd om te relaxen

Zie je er tegenop om wimperextensions te laten plaatsen omdat je misschien bang bent dat het pijn doet? Dat hoeft beslist niet! Pijn doet het allerminst, integendeel zelfs. Je oogleden worden tijdens een behandeling afgeplakt en dat zal eerst best een beetje gek aanvoelen. Maar we horen vaak dat men zo relaxt is tijdens een behandeling, die gemiddeld zo’n anderhalf uur duurt, dat men in slaap valt. Zie het maar als een bezoekje aan de schoonheidssalon. Relaxt met de ogen dicht en je bent zo in dromenland. 

Het resultaat mag er zijn

Als de wimperextensions zijn gezet open je de ogen en dan… het resultaat. Uit de vele reacties blijkt dat men verbaasd is over wat extensions uiteindelijk kunnen doen voor een mens. Vollere, dikkere en langere wimpers, daar kan zelfs de allerbeste mascara niet tegenop. De ervaringen met wimperextensions zijn dus zeer goed te noemen. Maar hebben ze dan helemaal geen nadelen? Vooruit, misschien ééntje dan: het werkt verslavend. Wie éénmaal wimperextensions heeft laten zetten kan niet meer zonder!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.