Wimperextensions prijzen


Hoeveel kost het?

Benieuwd naar de wimperextensions prijzen en kosten? In deze blog geven we je daarop antwoord, al zijn het wel gemiddelde prijzen. Iedere salon hanteert, net als bij een kapper, eigen prijzen. Maar we kunnen wel proberen een indicatie te geven. Het is zeker de moeite waard om een vergelijk te maken. Houd er daarbij wel rekening mee dat goedkoop lang niet altijd goed is. Kijk daarom ook naar de recensies van een salon en of ze gecertificeerd zijn. De salons die bij Wimperextension salons zijn aangesloten hebben allen een certificaat en bieden professionele kwaliteit. Wat dat betreft zit je hier dus goed.

Prijzen wimperextensions afhankelijk van verschillende factoren

De kosten van wimperextensions zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo bestaat er verschil in de techniek, het gebruikte materiaal en de deskundigheid van de salons. De one by one techniek is bijvoorbeeld duurder dan de Russian volume. Bij deze laatste vorm van wimperextensions worden er “waaiertjes” extensionshaartjes op een wimperhaar geplaatst. Bij de one by one wordt er op ieder natuurlijk wimperhaartje één extension haartje geplakt. Logisch dat deze techniek duurder is omdat het arbeidsintensiever is. Tot slot bestaat er nog de lash volume lifting techniek. Hierbij worden er geen wimperextensions geplaatst maar worden de wimpers, om ze meer volume te geven, behandeld met lotions. Dit is gemiddeld genomen de goedkoopste manier om je wimpers langer en met meer volume te laten lijken.

Kijk niet alleen naar het bedrag van wimperextensions

De meest gebruikte techniek wimperextensions is one by one. De prijzen voor een nieuwe set variëren tussen de 55 en 75 euro. Deze blijven zo’n 6 weken zitten. Tussentijds moeten de extensions echter nog wel opgevuld worden. Dit kan per 2, 3 of 4 weken. Ook hier worden kosten voor berekend, hoeveel is afhankelijk van het aantal weken. Als we van 3 weken uitgaan komt het opvullen uit op een bedrag tussen de 32 en 35 euro. 

Nogmaals, de genoemde bedragen zijn een gemiddelde. En al lijkt het op het eerste oog een behoorlijke uitgave, je krijgt er zoveel moois voor terug. In de door ons geselecteerde wimperextension salons worden goede prijzen gehanteerd. Daarnaast werken onze professionals deskundig en ben je verzekerd van zeer fraaie wimperextensions!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.