Wimperextensions salon benodigdheden


Waar kun je aan denken bij wimperextensions salon benodigdheden en voor wie zijn ze bedoeld? Allereerst heb je natuurlijk producten nodig om ervoor te zorgen dat de extensions van jouw klanten in opperbeste conditie zijn én blijven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan speciale shampoo, wimperreiniger, wimperborsteltjes en make-up removerproducten. De wimperborsteltjes zijn niet alleen handig om te gebruiken in de salon tijdens het zetten van extensions. Ook de klant kan deze gebruiken om de wimperextensions weer in vorm en netjes te krijgen. Met speciale wimperreiniger verdwijnt vuiligheid van de wimpers als sneeuw voor de zon.

Benodigdheden om fraaie wimperextensions te zetten

Bij wimperextensions zetten komen natuurlijk heel wat meer producten kijken dan alleen maar de extensions zelf. Het gebied van wimperextensions salon benodigdheden bevat een breed scala, voor het zetten en het onderhoud van de extensions. Om tijdens een behandeling goed te kunnen bekijken waar je mee bezig bent is een speciaal spiegeltje en een loep onmisbaar, eventueel met verlichting. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat iedere extension op de juiste plek wordt aangebracht en desnoods te corrigeren. Ook is het belangrijk om de eigen wimpers en oogleden voorafgaand aan de behandeling goed te reinigen en voor te behandelen. Hiervoor bestaan speciale shampoos en primers.

Oefening baart kunst

Ook al beheers je de allernieuwste technieken op het gebied van extensions plaatsen, blijven oefenen is erg belangrijk. Gebruik hiervoor speciale oefensponsjes en oefensponsjes, eventueel samen met een oefenhoofd. Verder moet je bij salon benodigdheden denken aan reinigingsdoekjes, een wimperventilator, handdoekjes, een luchtpompje, een vernevelaar, diverse soorten gel, handschoenen, mondmaskers en een make-up tas om alle benodigdheden overzichtelijk bij elkaar op te bergen. En uiteraard heb je wimperlijm en lijmremover nodig.
Natuurlijk zijn er nog veel meer wimperextensions salon benodigdheden te bedenken dan in deze blog aan bod zijn gekomen. Dit is een overzicht van de meest belangrijke wimperextensions salon benodigdheden welke naar eigen inzicht is aan te vullen en uit te breiden.

Bied je het plaatsen van wimperextensions aan en wil je meer klanten ontvangen in jouw salon? Voeg dan je website toe aan ons overzicht van wimperextensions salons.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.