Wimperextensions voor en na


Benieuwd wat voor een verschil het kan maken om wimperextensions te laten plaatsen? Bekijk dan deze voorbeelden van wimperextensions voor en na. En zeg nu zelf, het resultaat is verbluffend. Zonder dat het er té overdreven uitziet zorgen de wimperextensions ervoor dat er een hele andere uitstraling ontstaat. Extensions zorgen voor langere, vollere wimpers met een natuurlijke look. Benieuwd wat wimperextensions voor jou en je uiterlijk betekenen? Lees er alles over in dit blog.

Wimperextensions zelf plaatsen of bij een salon?

Er bestaan diverse technieken om wimperextensions te plaatsen. Je kunt het natuurlijk zelf doen, maar dat vergt wel veel van je geduld. Daarnaast moet je uiterst secuur te werk gaan. Wimperextensions worden vastgezet met speciale wimperlijm. Je moet er toch niet aan denken wat er gebeurt als je dit goedje in je ogen krijgt. Daarom raden we je aan om de extensions bij een goede wimperextensions salon te laten plaatsen. De stylistes zijn getrainde professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Bovendien kunnen ze je voorzien van advies en tips om lang van je wimperextensions te kunnen genieten. Het resultaat? Dezelfde foto’s die hier van ons model geplaatst zijn: wimperextensions voor en na!

De vele voordelen van wimperextensions

Wimperextensions heeft vele voordelen ten opzichte van het gebruiken van mascara, want dat hoeft niet meer. Ze klonteren niet, lopen niet uit en blijven de hele dag (en nacht) goed in model. Bovendien zijn de extensions vederlicht, je voelt niet eens dat ze zijn aangebracht. Maar je ziet het natuurlijk wel! Heb je van jezelf weinig, lichte of korte wimperhaartjes dan bieden wimperextensions hiervoor uitkomst. Afhankelijk van wat er bij jouw gezicht past zal de styliste een kleur bepalen, de lengte en de te gebruiken techniek. De kunst haartjes worden één voor één op je natuurlijke wimpers gelijmd. Dit noemen we de One by One techniek. Dit zorgt voor een subtiele, natuurlijke oogopslag. Maar er bestaat ook een Russian Volume techniek. Hierbij worden de extensions in een soort van trosjes, dus meerdere haartjes tegelijk, op één eigen haartje gelijmd. Het resultaat is een glamoureuze look. Maar waar je ook voor kiest, één ding kunnen we je garanderen. Wie éénmaal wimperextensions heeft gehad wil nooit meer zonder!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.