Wimperextentions Zwolle
Dermalounge Beauty Center


Beste salon voor wimperlifting

Op zoek naar de beste wimperextensions salon in Zwolle? Kies dan voor een professionele behandeling bij Dermalounge Beauty Center in Zwolle. Met onze hoogwaardige wimperextensions ben je verzekerde van een vollere, prachtige oogopslag en ze zien er heel natuurlijk uit. Je maakt elke dag weer een verzorgde indruk zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het verzorgen van je make-up, want mascara is niet meer nodig. Dagelijks even uitborstelen en klaar ben je!

Afspraak maken Bel voor advies

Prijzen wimperextentions Zwolle

ONE-BY-ONE  
Nieuwe set €62,50
Opvullen binnen 2 weken €23,00
Opvullen binnen 3 weken €31,00
Opvullen binnen 4 weken €36,00
MIX ONE-BY-ONE / 2D VOLUME  
Nieuwe set €72,50
Opvullen binnen 2 weken €28,00
Opvullen binnen 3 weken €36,00
Opvullen binnen 4 weken €41,00
Verwijderen wimperextentions €12,50

team-lauras-beauty-wimperextention-salon-veenendaal

Afspraak maken bij Dermalounge Beauty Center in Zwolle

Bij Dermalounge Beauty Center in Zwolle bieden we professionele zettechnieken waarbij je keuze hebt uit verschillende soorten wimpersets. Bovendien stylen we de wimpers op dusdanige wijze, dat ze helemaal passen bij jouw persoonlijke uitstraling. Wil jij meer informatie over wimperextentions of een afspraak maken? Wij verwelkomen u graag aan de Werkerlaan 223 in Zwolle.

Adresgegevens:
Werkerlaan 223
8043 LV Zwolle
Telefoon: 038 - 458 0927

Afspraak maken Bel voor advies

Anti-allergische wimperextentions

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers . Deze worden aangebracht met een speciaal daarvoor bestemde wimperlijm. Onze wimperextensions behoren tot de top en zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal en zijn bijna niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers.

ONE by ONE wimperextentions

Per eigen wimperhaartje wordt een enkel wimperextension haartje geplakt met speciale wimperlijm. Op die manier blenden de extensions heel mooi met je eigen wimperharen. Ze worden wat langer, voller en donkerder. Per oog komt dat op zo’n 80 tot 100 haartjes extra neer. Vanwege de natuurlijke bijgroei en uitval van je eigen wimperhaar, vallen ze na de 5 à 6 weken vanzelf uit. Tijd om ze dan weer bij te laten vullen.

2D tot 6D volume wimperextensions

Ook is het mogelijk in plaats van een enkel haartje, kleine trosjes van extensionhaartjes op je eigen wimpers te laten plakken. Dat gaat in sets van 2 tot 6 flinterdunne haartjes. Je wimpers worden nog volumineuzer en kunnen ook meer krul en lengte bevatten. Prachtig als je gaat voor een echte diva-look of gewoon nog wat meer volume wilt. Bij Dermalounge Beauty Center in Zwolle laten we je graag mooie voorbeelden zien.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken voor het laten zetten van wimperextensions.